Lin Chalo
Momster | MommyPreneur | MomBlogRapher

Bismillah.

Hai.

Sebenarnya blog ini saya baru rewrite semula. Sebelum ni linchalo.com lebih kepada penulisan mengenai kehidupan peribadi. Tapi setelah saya berfikir banyak kali, saya nak spesifikkan pada perkara yang saya suka dan nak share pada yang lain. Kisah peribadi simpan. Nak share hobi dan minat. 🙂

Mengapa Saya Tulis Blog?

tips blogging

Saya suka menulis. Alasan cliche ialah saya pemalu LOL. Tapi sebenarnya takde la pemalu sangat pun. Cumanya dari kecil saya suka menulis dalam diari. Mungkin dulu-dulu saya jenis pendiam. So sebab tu suka menulis.

Tapi kali ni, saya menulis sebab blog adalah salah satu medium yang paling mudah untuk ‘sampai’ kepada sesiapa sahaja yang mencari info dalam internet ni.

Saya minat blogging dan photography. Ehem.. tapi both ni takde la expert manapun.. Tapi macam suka nak share.. Lebih-lebih lagi ramai kawan-kawan yang bertanya.. 🙂

Jadi dalam blog ni, anda akan mendapat ‘rahsia’ dan ‘tips’ yang saya amalkan dalam menulis (dan membina blog), dan juga apa yang saya guna & tahu dalam bidang photgraphy.


Disclaimer: S
aya cuma momtographer dan saya adalah amatur dalam bidang photography. 

So, thats it! Selamat berjimbaan di blog ini! 😀

Xoxo,

linchalo.com